+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

,

Breeze la Horeca Next Level

Breeze la Horeca Next Level

Ne-am bucurat să intâlnim săptămâna trecută mulți owneri și manageri de restaurante, baruri, cafenele care pun multă pasiune in afacerile lor. Am fost prezenți la evenimentul Horeca Next Level organizat de Food&Bar, pentru a prezenta Breeze, soluția de POS in cloud dezvoltată de Bit Soft, un soft dedicat restaurantelor și barurilor mici și mijlocii. 

Având in portofoliu cele mai importante restaurante și cafenele- după cifra de afaceri- și alte peste 200 de restaurante independente care folosesc soluțiile noastre de gestiune și vânzare bar sau restaurant, am invățat foarte bine care sunt nevoile operaționale și de management ale unor astfel de afaceri, mult diferite și in funcție de mărime sau specific. 

Astfel, pentru restaurantele și barurile mici și mijlocii, am creat Breeze, un sistem de marcaj pentru tablete, folosit deja de multe locații cu personalitate: Interbelic Victoriei, Shoteria, M60, Origo, Pain Plaisir, Steam Coffee Shop, Cărturești Verona și Lipscani, Vintage Pub, Club Expirat, Amphora Vama Veche. 
Am prezentat această soluție POS in cloud in cadrul evenimentului și ne bucurăm că a trezit interestul a atât de mulți antreprenori și manageri din domeniu. 

Panel BreezePanel Breezeprezentare Breeze


Mai multe informații despre Breeze sunt disponibile aici sau puteți stabili o intâlnire pentru o prezentare demo și ofertă. 

Si pentru că in  panel in care s-a discutat mult despre formate deosebite, care se diferențiază prin concept, design, meniu,  ne-am amintit de o resursă Oracle Hospitality foarte valoroasă- "The Essential Guide to Running a Restaurant", care sperăm să ii ajute pe toți antreprenorii din domeniu.


 

back to top

0 Comentarii

Nu există comentarii

Lasă-ne un comentariu

Vrei sa ne impărtășești părerea ta? Lasă-ne un comentariu mai jos!Trimite

Să facem cunoștință

Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine. Să știți ce facem noi aici, la BitSoft, dar mai ales ...

Citește mai mult

ultimul studiu de caz

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

O afacere locală prosperă și in continuă creștere la Iași, construită cu spirit antreprenorial ...

Citește mai mult