+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Breeze în Food&Bar Magazine

27 Iulie 2015Noutăți 0 Comentarii
Breeze în Food&Bar Magazine

Colegii de la Food & Bar Magazine au întrebat, Bogdan Stanciu a răspuns și a povestit despre Breeze, soluția POS in cloud dezvoltată de către Bit Soft.

Care sunt avantajele unei astfel soft de marcaj mobil - inclusiv financiare - dar și ce planuri de dezvoltare avem pentru acest soft pentru restaurantele și barurile mici și mijlocii. 

Principalele beneficii aduse de Breeze

„In primul rând, costurile de implementare sunt foarte avantajoase, datorită structurii pachetului pe care noi il punem la dispoziție, și anume: utilizarea de tablete comerciale, ceea ce scade foarte mult costurile de investiție in echipamente și posibilitatea ca toate echipamentele sa se conecteze ori prin rețea, ori prin bluetooth, nefiind necesar un calculator in setup-ul acestui sistem. Practic, conform calculelor noastre, investiția in echipamente este cam o treime, maximum o jumătate din investiția intr-un sistem clasic.

In al doilea rand, soluția ajuta la imbunătățirea timpului de servire, deoarece in acest caz o comandă pleaca direct de la masă, și in plus, elimină erorile de comunicare sau de inregistrare. Un alt beneficiu este că se poate integra cu sisteme de management al programelor de fidelitate și poate susține diverse activități de marketing”. 

Interviul in intregime este disponibil pe site-ul Food&Bar 

Pentru detalii despre Breeze POS  sau stabilirea unei intâlniri de prezentare, contactați echipa Bit Soft la telefon 0372 27 39 77 sau accesați pagina acestui produs pentru restaurante și baruri mici și mijlocii. 

 

back to top

0 Comentarii

Nu există comentarii

Lasă-ne un comentariu

Vrei sa ne impărtășești părerea ta? Lasă-ne un comentariu mai jos!Trimite

Să facem cunoștință

Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine. Să știți ce facem noi aici, la BitSoft, dar mai ales ...

Citește mai mult

ultimul studiu de caz

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

O afacere locală prosperă și in continuă creștere la Iași, construită cu spirit antreprenorial ...

Citește mai mult