+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Integrarea OPERA la Continental Hotels

01 Aprilie 2015Studii de caz
Integrarea OPERA la Continental Hotels

Cu 9 hoteluri in portofoliu, dintre care 2 se află in București, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc, cu o tradiție de peste 20 de ani și o experiență impresionantă in domeniu. 

Nevoia de a oferi servicii personalizate oaspeților dar și de a crește productivitatea proceselor de muncă a dus la cristalizarea unei strategii precise pentru managementul eficient al hotelurilor din lanț: inființarea unui birou de rezervări central, de unde poți verifica disponibilitatea și controla rezervările la nivel global, și instalarea unei tehnologii care să sprijine acest proces operațional. 

Pentru un lanț hotelier de business, nu numai gestionarea globală a  rezervărilor este un aspect important, ci și profilele clienților, stocate și accesibile la nivel centralizat, pentru a asigura o experiență rapidă, plăcută și unitară pentru clienți, in oricare din hotelurile din lanț. 

Soluție: 

Implementarea OPERA PMS, cel mai rafinat instrument de management hotelier dezvoltat de Micros, a impus coordonarea eficientă intre echipa de management Continental Hotels și specialiștii Bit Soft, pentru desfășurarea unor sesiuni de training care să sprijine standardizarea la nivel de grup și transformarea unor atribute funcționale in beneficii pentru clienți:

  • Securizarea și stocarea profilelor de clienti duc la simplificarea procesului de rezervare si a celui de check-in pentru a imbunatati experienta oferita clientilor, standard in oricare dintre locațiile din grup
  • Interfața web-based, accesibilă de oriunde prin browser, extinde controlul și operațiunile in afara proprietății pentru a maximiza eficiența

Industria hotelieră este una din puținele industrii ce au la bază componenta umană pentru a se adresa, în final, tot factorului uman – clientul. Pe parcursul celor 20 de ani ne-am străduit să dăruim tot ce avem mai bun ambelor părți. Știm că oamenii extraordinari formează o echipă de excepție, de aceea ne-am inconjurat de cei mai buni. Am invățat să oferim cele mai bune servicii clientului pentru că el este atu-ul nostru cel mai de preț. Succesul vine atunci când muncesti fără să te simți impovarat, lucru demonstrat și de motto-ul nostru: „Mai mult decât profesie, pasiune”. Pasiunea a fost, este și va fi cheia succesului pentru noi.

Radu Enache, acționar Continental Hotels 

 

Află mai multe despre soluția OPERA!

back to top

Specialist

Bogdan Fărcășanu
Bogdan Fărcășanu
Senior Business Consultant
+40 744 478 441bogdan.farcasanu@bit-soft.ro

Ai intrebări legate de soluțiile Bit Soft? Vrei să stabilești o intâlnire sau să primești o ofertă pentru acest produs?

Cere ofertă