+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

01 Aprilie 2015Studii de caz
Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

O afacere locală prosperă și in continuă creștere la Iași, construită cu spirit antreprenorial și pasiune in jurul unei pizzerii și compusă in prezent din: o unitate de catering/banqueting și 2 restaurante in centrul orașului.

Provocările operaționale și de management impuneau folosirea unui sistem de gestiune complex, capabil să centralizeze gestiuni diferite, robust dar și suficient de flexibil și rapid pentru a face față comenzilor mari pentru evenimente dar si comenzilor cu delivery. Toate acestea pe langa nevoia de a mentine servicii excelente, rapide si la preturi optime, pentru fidelizarea clientilor locali. 

Soluție:

Un proiect cu soluții integrate, care să sprijine afacerea Mamma Mia in toată complexitatea ei:

  • Soluție POS: Micros 3700, un sistem de marcaj care asigură comunicarea unor informații vitale pentru operațiunile din restaurant, maximizând astfel eficiența, rapiditatea in servire și, per total, experiența oferită clienților.
  • Program de gestiune: Micros Materials Control, o soluție care oferă informații vitale și indicatori specifici pentru domeniul F&B legate de costuri, stocuri sau rețete, toate in timp real, centralizat pentru mai multe gestiuni sau individual.
  • Program fidelitate: Dezvoltat de Expremio, divizia de marketing digital a Bit Soft Group,  și complet integrat cu sistemul Micros, pentru răsplatirea clienților fideli prin acumulare și discount, pe baza unui card de fidelitate și prin aplicația de mobil Mamma Mia, disponibilă pe Android și iOS. Programul include de asemenea accesul la platforma Egenda, capabilă să sprijine retenția clienților sau creșterea vânzărilor prin modulele de email marketing, sistemul de notificări sau de emitere de vouchere.

 

Află mai multe despre soluțiile Micros 3700 și Materials Control!

 

back to top

Ai intrebări legate de soluțiile Bit Soft? Vrei să stabilești o intâlnire sau să primești o ofertă pentru acest produs?

Cere ofertă