+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Noi clienți în portofoliul Bit Soft

23 Octombrie 2015Noutăți 0 Comentarii
Noi clienți în portofoliul Bit Soft

Toamna se numara noile proprietati care folosesc solutiile Bit Soft, printre acestia se numara Lotus Therm SPA & Luxury Resort si Teleferic Grand Hotel

 •  Teleferic Grand Hotel - a optat pentru Fidelio Suite 8, Breeze si Materials Control (http://www.telefericgrandhotel.ro)

  O locatie plina de istorie,  "Telefericul" a fost până în anul 1992 hotelul preferat al turiştilor români sau străini, iubitori ai muntelui şi ai confortului aristocratic, amplasat la baza unei pârtii de ski.

  Vechea clădire a fost readusă la viaţă, în urma unor transformări radicale şi adaptări pentru secolul 21. S-a născut Teleferic Grand Hotel dornic să încânte din nou turiştii.

  Echipa care a readus la viaţă acest hotel minunat are o misiune ambiţioasă: să ofere o atmosferă specială unor turiști speciali. Este visul echipei, să ofere vacanţe de excepţie, la munte, în mijlocul naturii minunate din Poiana Braşov, într-un hotel confortabil, cu delicii culinare fine, cu un SPA rafinat şi multe alte surprize plăcute.

 • Lotus Therm SPA & Luxury Resort – a optat pentru Opera, Micros, Materials Control si Magic Spa (http://www.lotustherm.ro)
  O investitie de 30 de milioane de euro in Baile Felix a facut posibila aparitia unicului complex termal de 5 stele din România.

  Aqua park-ul din incinta hotelului  - Felixarium este un loc unic: piscine pentru adulţi şi pentru copii. Peşteri cu izvoare termale. Cascade. Perdele de apă. Plante luxuriante. Locuri de relaxare, terenuri de sport. Spaţii de joacă. Toate acoperite de o cupola retractabila.

  Locatia a primit deja premiul de excelenta acordat de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului

 

back to top

0 Comentarii

Nu există comentarii

Lasă-ne un comentariu

Vrei sa ne impărtășești părerea ta? Lasă-ne un comentariu mai jos!Trimite

Să facem cunoștință

Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine. Să știți ce facem noi aici, la BitSoft, dar mai ales ...

Citește mai mult

ultimul studiu de caz

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

O afacere locală prosperă și in continuă creștere la Iași, construită cu spirit antreprenorial ...

Citește mai mult