+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Să facem cunoștință

07 Mai 2018Blog 0 Comentarii

Ne-am propus să ne cunoaștem mai bine. Să știți ce facem noi aici, la BitSoft, dar mai ales cine suntem noi în afara orelor de program. Trebuie să știți că suntem o echipă, aproape ca o familie, în care unii dintre noi sunt chiar de la început, iar alți colegi noi ni s-au alăturat pe parcurs. 

Oana Bîrsan conduce în BitSoft o echipă mare și importantă: echipa tehnică.  

Sunt aproximativ 40 de colegi care asigură serviciul de suport, implemente proiecte și asigură intervențiile hardware pentru clienții noștri.

Oana este de 10 ani în BitSoft și, la team building-ul de anul acesta, ne-a povestit că 2017 a fost pentru ea și echipa sa, “anul proactivității”. S-a deschis biroul din Oradea, au vizitat multi clienți și s-a lansat linia de suport pentru Ungaria. Iar obiectivele sunt ambițioase: numai clienți fericiți și soluții personalizate out-of-the box pentru fiecare client în parte.

Ah, și în timpul liber, Oana gătește “Deliciu de weeked”. :)

“Bună ziua. Sunt Ianis. Cu ce vă pot ajuta?”

El este Ianis Marcu de la departamentul de Suport Tehnic. Este la BitSoft de aproximativ un an și deja a devenit un membru important al echipei. Secretul lui? Îi place foarte mult ceea ce face și iși îmbunătățeste în permanență cunoștintele din domeniul HoReCa. Spune că: “Astăzi trebuie să fiu mai bun decât ieri, dar nu mai bun decât voi fi maine”. :)

În timpul liber se relaxează prin CSGO și Fortnite (îi puteți da Add, să jucați împreună. :) Sau volley, pentru că a venit, în sfârșit, primăvara. Ne mai recomandă și cateva seriale bune: Flash, Black Mirror, Gotham, Vikings, Blacklist, Limitless.

Keep up the good work, Ianis! 

Cum este să lucrezi cu Minioni in companie? Noi știm. " :) O avem pe Bido (cine a văzut Despicable Me, știe). 

Se numește simplu, Ana. Cătălina Ana Maria Croitoru, dar noi, la BitSoft, o știm de “Bido”. Este colega noastră la departamentul de Vânzări de 1 an, 5 luni și 17 zile. Știe exact, pentru că, spune ea: “Număr zilele ca să văd cât de mult mai am pânâ să devin un om de vânzări de succes. Se spune ca minimul e de 3 ani. I’m still counting…:) 

În fișa postului Anei scrie că: vinde cele mai bune soluții de pe piață, ia parte la dezvoltarea de alte softuri și functionalități, socializează cu clienții, studiază un infinit de tipologii umane, se bucură de un răsărit sau de un apus la mare sau la munte, este mereu pe drum și învață în fiecare zi lucruri noi. De fapt, Ana “adună kilometri, clienți și zâmbete”. Da, Ana zâmbește mult. :)

Își petrece nopțile de vară prin Vamă, călătorește, schiază sau alergă. Weekendul acesta va merge la Wizz Maraton, așa că, dacă mai sunt și alîi doritori, vă întâlniți la start!
Atunci când are timp, citește...citate, iar preferatul ei este: “Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation.” Oscar Wilde.

Când spui “Breeze”, te gândești la o adiere ușoară de vânt. 
Noi, la BitSoft, când spunem Breeze, spunem cel mai prietenos și ușor de folosit sistem POS, cloud-based. Aici, Breeze înseamnă Cristian Floristean.

Cristi este Product Manager Breeze de aproape doi ani. Este consultant și consilier personal al clienților: le identifică cerințele, vine în întâmpinarea așteptărilor lor și se asigură că livrează întotdeauna “cutting-edge technology”.

Breeze este inovator, așa îi place lui Cristi să spună, pentru că impune o standardizare și eficientizează procesele operaționale dintr-un restaurant. Cea mai interesantă provocare profesională a sa… a spus că este KDS (Kitchen Display System), de care este extrem de mândru.

Și modest, în același timp (da, Cristi este extrem de modest). Dar, se spune că “aproape toți oamenii mari sunt modești”. Bucureștean prin adopție, originar din Gura Humorului, iubește Vama vara și tracking-ul de creastă iarna. Așa își testează el limitele.

Și este și un Amateur Chef, care acum sigur se documentează pentru a pregăti rețete ingenioase de supe și piureuri de legume pentru baiețelul lui de 5 luni :).

back to top

0 Comentarii

Nu există comentarii

Lasă-ne un comentariu

Vrei sa ne impărtășești părerea ta? Lasă-ne un comentariu mai jos!Trimite

ultima noutate

Un nou parteneriat în Industria Horeca: Bit Soft-Gault&Millau

Un nou parteneriat în Industria Horeca: Bit Soft-Gault&Millau

Descoperă care sunt cele mai bine cotate restaurante și localuri POP din 15 orașe din România, ...

Citește mai mult

ultimul studiu de caz

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

Micros, Materials Control și Egenda la Mamma Mia

O afacere locală prosperă și in continuă creștere la Iași, construită cu spirit antreprenorial ...

Citește mai mult