+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Oracle Hospitality Opera

Oracle Hospitality Opera

Opera: O soluție magistrală, pentru managementul hotelurilor cu cerințe rafinate

Un instrument de lucru complet rafinat și optimizat, cu o interfață web-based ce extinde controlul și operațiunile in afara proprietății și contribuie la imbunătățirea experienței clienților.

Beneficiile includ:

  • Echipa dumneavoastră se bucură de redefinirea gestiunii hoteliere:
Pe baza experienței de lider mondial in produse și servicii IT pentru industria ospitalității, Oracle oferă prin Opera un instrument de lucru complet rafinat și optimizat, cu o interfață de lucru inovativă, care nu necesită mult timp de training pentru că este intuitiva și ușor de folosit de către personalul hotelier.
  • Noi oportunități de integrare și eficientizare
Interfața web-based, accesibilă de oriunde prin intermediul celor mai populare browsere web, extinde controlul și operațiunile in afara proprietății și permite și coordonarea mai multor proprietăți prin opțiunea Multi-Property. Prin Opera Mobile, functionalitățile sunt accesibile și de pe dispozitive mobile, tablete sau smartphones.
  • Operațiuni simplificate pentru imbunătățirea experienței clienților
Securizarea și stocarea profilelor de clienți vă ajută să simplificați rezervările, să scurtați procesul de check-in și să imbunătățiți experiența oferită clienților; task-urile operaționale și notificările despre oaspeți sunt și ele mai ușor de urmărit și gestionat, indeplinind mai rapid și cerințele celor mai exigenți clienți.

Specialist

Bogdan Fărcășanu
Bogdan Fărcășanu
Senior Business Consultant
+40 744 478 441bogdan.farcasanu@bit-soft.ro

Ai intrebări legate de soluțiile Bit Soft? Vrei să stabilești o intâlnire sau să primești o ofertă pentru acest produs?

Cere ofertă