+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Sales&Catering

Sales&Catering

Opera Sales&Catering: Eficientizați operațiunile și maximizați veniturile in hotelul dumneavoastră!

Opera Sales&Catering contribuie la creșterea profitabilității prin automatizarea proceselor de vânzare și management de evenimente organizate in cadrul hotelului dumneavoastră. 

Beneficii:

  • Mai puțin efort in fața calculatorului, mai mult timp pentru clienții din hotel
Opera S&C este perfect integrat cu sistemul Opera de management al proprietății și accesează o singură bază de date, astfel incât echipa dumneavoastră poate să verifice cu ușurință informații precum: profilul clienților, disponibilitate camere și spații evenimente, prețuri și discounturi sau situații financiare și să se concentreze pe experiența clienților in hotelul dumneavoastră.
  • Automatizare și control eficient, pentru creșterea vânzărilor
Funcționalitățile extrem de bine gândite, care permit crearea și urmărirea ofertelor de evenimente și catering până la finalizare, vă ajută să maximizați veniturile care pot fi generate din inchirierea spațiilor de conferințe și vânzarea meniurilor de eveniment. Analizele și rapoartele ușor de accesat privind profitabilitatea și managementul resurselor (spații, resurse umane, resurse tehnice), vă ajută să obțineti o viziune completă asupra tuturor operațiunilor din hotel și să luați deciziile necesare pentru stimularea vânzărilor de evenimente și catering.

 

Ai intrebări legate de soluțiile Bit Soft? Vrei să stabilești o intâlnire sau să primești o ofertă pentru acest produs?

Cere ofertă