+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Oracle Hospitality RES 3700

Oracle Hospitality RES 3700

RES 3700: Mai mult decât o soluție POS, un adevarat instrument de management de restaurant

Cea mai populară soluție pentru restaurante din lume, dezvoltată de Oracle și apreciată de antreprenori și manageri in egală măsură, pentru beneficiile operaționale, financiare și de vânzări.  

Beneficiile includ:

  • Accesul la informații relevante, pentru decizii in timp real
Raportările despre indicatori vitali, precum situația vânzărilor, se intâmplă in timp real, pentru ca un patron sau manager de restaurant să poată lua decizii avizate, să prevină situații de criză și să adapteze operațiunile pentru a crește vânzările.
  • Un partener pentru creșterea vânzărilor, nu doar un sistem de marcaj

Pe baza informațiilor inregistrate de Orace Hospitality RES 3700, puteți concepe meniuri de pranz, promoții de tip 3 la preț de 2 sau ”Sucul este gratis” și alte oferte speciale relevante, care să stimuleze și vânzările de produse complementare. De asemenea, se pot configura mai multe centre de venit care pot fi monitorizate individual sau per total, la nivel de afacere; fiecărui centru de venit ii pot fi atașate, pentru acelasi produs, niveluri diferite de preț.

  • Flexibilitate operațională, gestiune mai eficientă

Multiplele configurări și personalizări care se pot face in sistemul de marcaj l-au făcut să devină cea mai populară soluție printre patronii și managerii de restaurant din lume; fie că dețin un mic un mic restaurant de familie sau un lanț internațional, toți vor creșterea vânzărilor și eficiență. In Romania este folosit de 6 din top 8 cei mai importanți jucători pe piața de restaurante și cafenele.

 

Specialist

Cristian Neață
Cristian Neață
F&B Product Manager
+40 745 633 355cristian.neata@bit-soft.ro

Ai intrebări legate de soluțiile Bit Soft? Vrei să stabilești o intâlnire sau să primești o ofertă pentru acest produs?

Cere ofertă