+.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00 +.40.31.005.00.00

Suport și Consultanță specializată

Mentenanță, suport tehnic și consultanță specializată pentru industria ospitalității. 

Echipă alcătuită din 30 de specialiști cu experiență în IT, consultanță de afaceri și Customer Service, dedicați și orientați în permanență către rezultate.


Ce oferim?

Consultanță specializată – Avem experiență extinsă în domeniul ospitalității, dar și în servicii IT și Client Service.

Soluții personalizate/out-of-the-box – Suntem mereu aproape de fiecare client pentru a înțelege nevoile acestuia și oferim soluții potrivite, calibrate la dimensiunea și specificul afacerii.

Valoare adăugată – oferim în plus, atât servicii de dezvoltare cât și servicii de marketing digital.

Serviciile noastre sunt:

Integrate – Oferim de la suport tehnic și mentenanță la consultanță specializată și servicii de dezvoltare. Departamentele noastre colaborează în permanență pentru a vă oferi soluții complete și complexe.

Rapide - Înțelegem conceptul de “situație dificilă“ și încercăm să rezolvăm orice provocare într-un mod operativ.

Flexibile – Ne adaptăm imediat la nevoile clientului și la schimbările rapide din cadrul afacerii sale. 

Ce spun partenerii noștri?

"Bit Soft are o echipă de profesioniști desăvârșiți alături de care lucrăm de peste 12 ani. De fiecare dată când am avut nevoie, au intervenit și ne-au rezolvat problemele rapid. Ne-au fost de mare ajutor și atunci când  făcut actualizări și schimbări ale sistemelor pe care le utilizăm: Opera, Micros 3700 și Material Control. Specialiștii Bit Soft sunt foarte bine pregătiți. Am lucrat cu mai mulți furnizori, chiar și din afara țării și aceștia nu s-au ridicat la nivelul de performanță al celor de la Bit Soft."

Catalina Susan, General Manager Courtyard by Marriott Budapest City Center


"Colaborarea cu Bit Soft este profesionistă și constructivă din toate punctele de vedere. Aceștia nu sunt doar un furnizor, ci un partener de business pe care ne putem baza oricând. Faptul că ei ne furnizează servicii de suport de cea mai bună calitate, ne oferă siguranță și ne permite să ne concentrăm pe activitățile de bază."

Mariusz Gutowski, IT Service Manager CE Amrest Poland


"Acum 3 ani, când am înființat parcul acvatic din Albena, echipa Bit Soft ne-a susținut cu realizarea sistemului de control al accesului și plată prin intermediul brățărilor. În continuare, beneficiem de consultanță și suport din partea lor și ne-au fost de mare ajutor la actualizarea recentă a soft-ului de rezervări și la înlocuirea vechii infrastructuri cu o soluție mult mai performantă."

Asen Georgiev, Deputy Director Albena Resort BulgariaPuteți contacta specialiștii Bit Soft aici

Caută in articolele de pe portal