Materials Control – Oferim Support Tehnic 24/7
Cel mai bun pentru
Restaurant fără conexiune la internet
Soluție bazată pe server pentru sistemul de inventariere a stocurilor.
Lanțuri independente de restaurante cu depozite
Integrare automată cu Havi sau Metro și care au fluxuri de lucru complexe.
Reducerea cheltuielilor cu alimente
Ce au un cost ridicat de achiziție prin urmărirea deșeurilor și pierderilor.
Fă cunoștință cu noul tău Asistent Personal!
Oracle Hospitality Materials Control este un software complet de achiziții, de control al costurilor și de inventar, adaptat pentru cerințele industriei ospitalității.
Soluția gestionează toate stocurile de materii prime și materiale și îți oferă informații esențiale în timp real cu privire la costul vânzărilor, veniturile nete, stocurile disponibile, propuneri de comenzi și cerințele de stocare, îmbunătățind astfel fluxul de lucru operațional și gestionarea costurilor cu alimentele. Datorită tuturor acestor detalii în timp real, gestiunea stocurilor este mult îmbunătățită.
Funcționalități
- Urmărirea datelor în timp real pentru costul vânzărilor, stocul disponibil, propuneri de comandă și cerințe de stocare
- Flux de lucru de autorizare pentru a controla eficient cheltuielile potențiale
- Capacitatea de a compara prețurile și de a evalua impactul acestora asupra achizițiilor planificate
- Calcularea costurile pierderilor, întreruperilor și stocurilor în timp real. Urmărirea nivelul stocurilor în mod regulat
- Compară prețurile și prevede efectul comenzilor de cumparare plasate asupra bugetului
- Urmărește condițiile de stocare, cum ar fi temperatura ambiantă, datele de expirare și volumul stocului
- Gestionează procesele de comandă, cumpărare și stocare, astfel încât să îndeplinească proiecțiile bugetare
- Are o interfață B2B, care face ca procesele precum plasarea și urmărirea unei comenzi să fie mai rapide și mai ușoare
- Calculează eficient costurile stocurilor în situații în care sunt implicate mai multe sucursale, valute și sisteme fiscale
- Include costurile de stoc în calculele bugetului total pentru a crea meniuri mai profitabile.
Beneficii
- Ghidează managementul către luarea deciziilor de achiziție a stocurilor care îndeplinesc cel mai bine obiectivele de cost
- Reduce cheltuielile alimentare costisitoare prin urmărirea deșeurilor și pierderilor
- Oferă economii de costuri prin urmărirea în detaliu a stocurilor
- Permite procesarea mai rapidă și mai precisă a tranzacțiilor cu soluții mobile
- Identificarea, compararea, monitorizarea și urmărirea cu ușurință a datelor despre inventar: discrepanțele sunt identificate rapid și pot fi rezolvate eficient
- Datele de vânzări zilnice sunt importate automat în sistem din POS și vor diminua stocurile pe baza rețetelor asociate
- Flux de lucru operațional îmbunătățit
- Sunt disponibile o varietate de analize: stocuri și șabloane de comandă
- Un proces lin la sfârșitul lunii pentru reconciliere și contabilitate.